Το Τατουάζ βαδίζει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή του και μία εκ των πρωταγωνιστών, η Μυρτώ Αλικάκη, μιλάει για όλα στο Τηλέραμα.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκαλύπτει στην Αθηνά Ζαχαράκη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και απαντά με ειλικρίνεια για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Και μετά το «Τατουάζ» τι;

«Δόξα τω Θεώ, ακολουθεί ένας χρόνος με πολλή δουλειά. Εκτός από το θεατρικό “Πείραμα” στο Μέγαρο Μουσικής, θα περιοδεύω το καλοκαίρι μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο “Κατά φαντασίαν ασθενής”, ενώ πάλι με τον Κούλλη και τον Ανδρέα (Γεωργίου) θα συμμετάσχω στη νέα σειρά στην Κύπρο “Αστέρια στην άμμο”. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος…»

alik.jpg

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που επίσης παίζει στο «Τατουάζ», έχει σχολιαστεί πολύ. Εσείς πώς τοποθετείστε;

«Από τη μία καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια συναδέλφων μου γι’ αυτόν, σε μια εποχή δύσκολη, που χρόνια ηθοποιοί δεν έχουν δουλειά. Από την άλλη, όμως, ζούμε σε κόσμο ελεύθερο, όπου ο καθένας δικαιούται μια ευκαιρία. Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί φιλότιμα, να βελτιώνεται πολύ και να συνεργάζεται με όλους πολύ καλά. Μου φαίνεται συμπαθής και εντάξει τύπος».