Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα", και αν είναι πλάνη ότι η αγορά ανοίγει.

Είστε από τα χαράματα στα γυρίσματα του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και κατόπιν πηγαίνετε κατευθείαν για παράσταση. Δεν είναι εξοντωτικό; Δεν καταβάλλεστε;

Είναι τρόπος ζωής να δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα.

Η "Μουρμούρα" "χτυπάει" ακόμη και 40% τηλεθέαση. Γιατί έπιασε τόσο πολύ;

Γιατί είναι σαν να βλέπεις τον γείτονα σου μέσα από κλειδαρότρυπα. Θα μπορούσα να το συνεχίσω και 10 χρόνια! Το απολαμβάνω. Είναι η αισθητική και το επίπεδο της παραγωγής. Τα σενάρια δεν έχουν εξαντληθεί, ενώ γυρνάμε τώρα το 420ό επεισόδιο. Υπάρχει φαντασία. Προχωρούμε! Δύο άνθρωποι βγάζουν 6 σκηνές τη μέρα. Σκέψου τι πρέπει να σκαρφιστώ, πόσο απαιτητικό είναι για μένα ως κωμικό ηθοποιό να εξελίσσομαι.

Σας ακολουθεί η ταμπέλα του κωμικού ηθοποιού.

Η ετικέτα μου αρέσει και ήταν προσωπική επιλογή να εξελιχθώ ως κωμικός ηθοποιός. Είναι το πικ των δυνατοτήτων μου. Από εκεί και πέρα δοκιμάζομαι όποτε μπορώ και σε άλλα είδη. Το καλοκαίρι θα υποδυθώ τον Ομπερον στο «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» με τον Χειλάκη. Κι αδημονώ».

Η αίσθηση -κι από την τηλεόραση- είναι ότι η αγορά ανοίγει. Πλάνη;

"Αυτά που λέγονται στα-,κανάλια δεν είναι αλήθεια. Λέγονται πράγματα που δεν θα έπρεπε. Οχι τώρα. Πολλά χρόνια, δεν γίνεται μόνο με αυτή την κυβέρνηση. Γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν. Δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη. Τα χέρια μας είναι δεμένα και στις αγορές θα βγούμε όταν θελήσουν να βγούμε. Με ενοχλεί αφάνταστα το ότι μια ολόκληρη χώρα αντιμετωπίζεται με οικονομικούς όρους αποκλειστικά. Με καταρρακώνει που έχει χαθεί εξ ολοκλήρου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Βλέπω ανθρώπους να βουτάνε στους κάδους των σκουπιδιών για να βρουν κάτι να φάνε. Ανθρώπους που πραγματικά τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια τους για να μαζέψουν 2-3 ευρώ. Οικογένειες που λιμοκτονούν. Γιατί με μισθό 400 ευρώ δεν ζεις! Η μεσαία τάξη δημιουργούσε τον πλούτο και την παραγωγή σ' αυτή τη χώρα. Επρεπε να χτυπηθεί για να ξεπουληθούνε όλα. Τώρα που χτυπήθηκε η μεσαία τάξη, όλα είναι μέλι-γάλα. Μας τσακίσανε! Εγώ είμαι και παραγωγός στο θέατρο. Πέρυσι και πρόπερσι ήταν σαν να μου λέγανε «κλείσε την επιχείρηση σου", λέει στο ΕΘΝΟΣ.