Υβόννη Μπόσνιακ: Ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο είχα εκμυστηρευτεί τι είχε συμβεί είναι ο Αντώνης

|
THESTIVAL TEAM

Για την στήριξη του Αντώνη Ρέμου στο ξεκίνημα του δικού της, brand μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η Υβόννη Μπόσνιακ.

“Ο Αντώνης με ρωτούσε συνεχώς αν η δημιουργία ενός δικού μου brand ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα. Ερχόταν συχνά για να διαπιστώσει αν όλα ήταν όπως έπρεπε. Πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι το δεν ήταν ένα απλό καπρίτσιο, αλλά ένα όνειρο ζωής, όπου η δημιουργικότητα μου έβρισκε διέξοδο και με έκανε ευτυχισμένη” είπε στο περιοδικό Gala και συνέχισε: “Πριν από περίπου δύο μήνες μου ήρθε ένα e-mail από τη βρετανική “Vogue” το οποίο ανέφερε ότι με βρήκαν on line και ότι ήθελαν να μου κάνουν ένα designer’s profile. Για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι επρόκειτο για κάποιον που απλά μου κάνει πλάκα, μέχρι που μου το ξαναθύμισε ή γραμματέας μου μετά από δύο ημέρες μελετώντας την ηλεκτρονική μου αλληλογραφία. Όταν ξανάνοιξα το e-mail και είδα από κάτω ότι έχει σταλεί από τον εκδοτικό οίκο Conde Nast αντιλήφθηκα ότι δεν επρόκειτο για πλάκα αλλά για πραγματική πρόταση. Έστειλα το υλικό, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή δεν γνώριζα αν τελικά η δουλειά μου θα τύγχανε τέτοιου είδους αναγνώρισης. Ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο είχα εκμυστηρευτεί τι είχε συμβεί είναι ο Αντώνης”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.