Αποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε για ένα διάστημα

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, ήταν γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι για κάποιο διάστημα είχε χωρίσει από τη γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς Το σόι σου, Μελέτης Ηλίας εξομολογήθηκε: “Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, με ένα διάλειμμα ενδιάμεσα. Χωρίσαμε για ένα διάστημα. Στα μέσα της σχέσης. 12 χρόνια με ένα διάστημα στη μέση. Τι έκανα; Που το ξέρεις ότι το έκανα εγώ; Εγώ το έκανα. Έκανα βλακεία η αλήθεια είναι. Ήμουν φαντάρος και μετά το στρατιωτικό μου έγινε μια πρόταση για θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Μου λέει με το δίκιο της: «Σε περίμενα πέντε μήνες να γυρίσεις από τον Έβρο και άλλους δύο από την Τρίπολη. Τώρα θα πας και άλλον ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη;». Ούτως ή άλλως υπήρχαν κάποια θέματα. Εγώ ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη έζησα μόνος μου. Μόλις γύρισα τα ξαναβρήκαμε. Και λίγους μήνες μετά έμεινε έγκυος στην Κοραλένια μας”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.