Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκαλύπτει στιγμές της ζωής της με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους

|
THESTIVAL TEAM

Η Υβόννη Μπόσνιακ, έξι μήνες μετά τον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο μιλά για την καθημερινότητά τους και δηλώνει πως η προτεραιότητά της είναι η 4χρονη κόρη της, Ελένη.

Η Υβόννη δηλώνει στο περιοδικό Gala: “Όταν σταμάτησα το μόντελινγκ δεν ήθελα να φωτογραφίζομαι πια. Ήταν κάτι που το έκανα από μικρή και αισθανόμουν ότι είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του. Είχα γνωρίσει και τον Αντώνη και είχα αρχίσει να κατασταλάζω, να αλλάζω και ως άνθρωπος. Το πιστεύεις; Μου είναι δύσκολο πια να φωτογραφηθώ. Ακόμα και τώρα που έχω το δικό μου brand”.

Όπως αποκάλυψε, περίπου τέσσερις σεζόν υπέγραφε συλλογές ρούχων για άλλους, μέχρι που έμεινε έγκυος και τα εγκατέλειψε όλα. “Προτεραιότητά μου ήταν και είναι το παιδί μου” τονίζει. Επιθυμία της ήταν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής της κόρης της να βρίσκεται συνεχώς κοντά της. “Είχα πει ότι μόλις η κόρη μου γίνει ενός έτους θα δημιουργούσα το δικό μου brand”.

Όσο για τη διάκριση της λέει: “Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, νιώθω περήφανη για την ομάδα μου και όσα έχουμε καταφέρει μαζί. Δουλεύω εντατικά πολλές ώρες και κάθε φορά που βγάζω μια νέα συλλογή έχω άγχος για την ανταπόκριση που θα δείξει ο κόσμος. Όπως αγχώνομαι και κάθε φορά που ακούω ένα κομπλιμέντο που αφορά τη δουλειά μου. Αυτή η διάκριση όμως μου έδωσε κουράγιο για να συνεχίσω και με πλημμύρισε χαρά”.

Όσον αφορά στο νυφικό στο γάμο της αποκαλύπτει: “Δεν συγκαταλέγομαι στις γυναίκες που ονειρευόντουσαν από μικρές ένα συγκεκριμένο είδος νυφικού. Το συγκεκριμένο ρούχο με τούλι, δαντέλα και Swaroski το σχεδίασα μόλις έναν μήνα πριν από τον γάμο μου. Έχω φτιάξει αρκετά νυφικά και ήξερα τι ακριβώς θέλω. Ήταν κάτι μαγικό, από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε με την ομάδα στο ατελιέ μου. Η όλη διαδικασία ήταν υπέροχη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”, διευκρινίζει. “Την ολοκληρωτική ευτυχία τη βίωσα με τη γέννηση της κόρης μου”.

Έξι μήνες μετά το γάμο της λέει: “Ζούμε όπως οι υπόλοιπες οικογένειες. Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να συντονίσουμε τον κοινό μας χρόνο. Ο Αντώνης υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μου καθώς με βοήθησε να δω τη ζωή μου από άλλη οπτική. Η σχέση μαζί του με ηρέμησε, αισθάνθηκα ότι βρήκα το σπίτι μου. Ακούγεται κλισέ αλλά θα το πω… Ο Αντώνης με έκανε καλύτερο άνθρωπο”.

Η Υβόννη δηλώνει για την κορούλα της: “Η αθωότητα έφυγε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μητρότητα σε προσγειώνει σε μια άλλη πραγματικότητα. Έγινα πιο υπεύθυνη”.

Και καταλήγει: “Ο γάμος μας ήταν κάτι μαγικό. Παρόλο που με τον Αντώνη είμαστε εδώ και πολλά χρόνια μαζί, τη θέλαμε την ευλογία του εθιμοτυπικού. Στη συνείδησή μας ήταν σαν να έδενε καλύτερα η σχέση. Έγινε όμορφα. Ήταν σαν να κλειδώσαμε την πόρτα και να πετάξαμε το κλειδί. Στην ουσία κάναμε ένα μεγάλο πάρτι, όπου γιορτάσαμε την μακροχρόνια σχέση μας με φίλους, συνεργάτες και γνωστούς”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.