Λάκης Λαζόπουλος: Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ διψούν για σάτιρα

|
THESTIVAL TEAM

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Open tv με το «Αλ Τσαντίρι», μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Ο κόσμος διψά για σάτιρα;

«Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ, πάντοτε διψούν για σάτιρα. Οι παντός είδους μικρονοϊκοί και οι απολυτάρχες της βλακείας συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα. Γιατί κανένας σοβαροφανής βλαξ δεν αντέχει να δει την πραγματική πλευρά του εαυτού του. Όμως, Π σάτιρα είναι ένας φακός που επιμένει να σου δείχνει ποιος είσαι -θες, δεν θες. Η σάτιρα μοιάζει σαν κάμερα τοποθετημένη στον καθένα μας, που σε βλέπει-θες, δεν θες»

Για ένα διάστημα σίγησαν όλες οι σατιρικές εκπομπές…

«Βεβαίως σίγησαν και βεβαίως δεν είναι τυχαίο. Η ελληνική τηλεόραση κατάφερε μια ήρεμη βύθιση της ανθρώπινης κοινωνίας και δεν είναι τυχαίο ότι απομακρύνονται οι νέοι από την τηλεόραση. Μεταναστεύουν προς το Netflix ή άλλες μορφές θεάματος. Αυτό γίνεται γιατί πάντα οι νέοι έχουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά από τους μεγάλους και καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Η τηλεόραση δεν είχε μέτρο, υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα υπερασπίζεται όλες τις τάσεις, είμαι καθόλου αντίθετος προς όλου του είδους τα θεάματα, είμαι αντίθετος στο να σκεπάζει η βλακεία τα πάντα»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.