Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά για τη Βίκυ Κάβουρα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Βίκυ Κάβουρα και Σάββας Γκέντσογλου, ένα σίριαλ που βρίσκεται μόνο στην αρχή και κλέβει το ενδιαφέρον με… εκρηκτικά επεισόδια.

Τώρα, πώς σε όλο αυτό μπλέχτηκε και η Μαρία Αντωνά, η οποία δέχτηκε «επίθεση» από την ηθοποιό, είναι απορίας άξιον…

Στις νέες δηλώσεις της, η Βίκυ Κάβουρα είπε ενοχλημένη από όσα λέγονται για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα».

Κι ενώ η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αλλά μπήκε στη ζωή του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, δέχτηκε τα πυρά της Βίκυς Κάβουρα όταν συναντήθηκαν στα καμαρίνια.

«Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά αφήνοντας τους συνεργάτες της με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.