Η Πέμυ Ζούνη, σε συνέντευξή της στην "Real News", μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε αλλά και για μία δικαστική διαμάχη που όμως άφησε πίσω της προκειμένου να δώσει προτεραιότητα σε άλλα πιο σημαντικά για εκείνη πράγματα, όπως ήταν η υγεία της κόρης της Ελεονώρας. 

Μοιάζεις πιο καλά από ποτέ, θέλω να σου πω... Παρότι εκκρεμούν δικαστήρια και έχει κορυφωθεί ένας απίστευτος θόρυβος γύρω από το πρόσωπό σου, εσύ μοιάζεις δυνατή.

Βασίλη µου, επειδή εσύ ξέρεις πολύ καλά τι εφιάλτη πέρασα όταν έµαθα ότι κινδύνευε σοβαρά η κόρη µου, όπως ξέρεις και ότι πήγαν όλα καλά, χωρίς ποτέ να το δηµοσιοποιήσεις, θέλω να περάσουµε µέσα από την κουβέντα µας το µήνυµα ότι πρέπει να ασχολούµαστε µόνο µε τα ουσιώδη, τα σηµαντικά πράγµατα και να γυρνάµε την πλάτη σε οτιδήποτε τοξικό µπορεί να µας φθείρει ψυχικά και σωµατικά... Κάποια στιγµή, όλος αυτός ο θόρυβος που ξέσπασε µε τη δικαστική αντιδικία µε πρώην συνεργάτιδά µου πήγε να µε διαλύσει. Ενιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια µου. Αισθάνθηκα προδοµένη και εξαπατηµένη. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πριν βγει µπροστά µου κάτι αληθινά σοβαρό και µε κάνει να ταρακουνηθώ. Επαιζα στον «Αµλετ» όταν έµαθα πως η Ελεωνόρα µου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβληµα υγείας δεν έχει νόηµα να γίνω πιο συγκεκριµένη...

Θέλεις να αναφερθείς σε όλο αυτό το... σίριαλ που έχει στηθεί γύρω από το θέμα με την πρώην συνεργάτιδά σου, που έδωσε υλικό για διάφορα ροζ δημοσιεύματα;

Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική αυτή υπόθεση, δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω. Οταν τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, θα μπορέσω να μιλήσω εκτενώς και να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Οσο για τα ροζ, κατάπτυστα δημοσιεύματα, σε παρακαλώ πολύ δεν θέλω να σταθούμε ούτε λεπτό σε αυτά. Το «κατάπτυστα» αρκεί!

Έγινες στόχος πυρών όλο αυτό το διάστημα.

Εγινα πεδίο βολής, αλλά -όπως βλέπεις- είμαι ακόμα όρθια και προχωράω ευθεία μπροστά.

Μετά τον «Αμλετ» και την περιπέτεια υγείας της κόρης σου, έμεινες εκτός χώρου, Πέμυ.

Εμεινα πλάι στην Ελεωνόρα μέχρι να πάνε όλα καλά. Δεν είχα μυαλό για τίποτα άλλο και τώρα πια κάνω κάποια βήματα. Διδάσκω και πάλι στη δραματική σχολή Ιασμος και ετοίμασα μια παράσταση στο «El Convento Del Arte», που έχω αγαπήσει πάρα πολύ.