Η σύντομη συνεργασία τους με τον Νίκο Βέρτη τον περασμένο Αύγουστο στο Όραμα της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετή για να πεισθεί ο επιτυχημένος τραγουδιστής, που άλλωστε φημίζεται για τις επιλεκτικές και επιτυχημένες συνεργασίες του με νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, να τους συμπεριλάβει στο ΥΤΟΝ-The music show της πρωτεύουσας, που συνεχίζεται φέτος για 3η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία και κρίνοντας από τις αντιδράσεις του κοινού του, αυτοί μάλλον τον δικαίωσαν.

Κι αν οι DECHO για το κοινό της Θεσσαλονίκης ήταν γνώριμοι κι αγαπημένοι για τις ξεχωριστές και ιδιαίτερα δυναμικές live εμφανίσεις τους, έχει πλέον αρχίσει να συμβαίνει το ίδιο και με το απαιτητικό κοινό της Αθήνας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για το επόμενο συγκρότημα που η συμπρωτευουσα θα "δωρίσει" στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, τηρώντας έτσι την παράδοση που διαχρονικά μας έχει συνηθίσει..

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις εμφανίσεις των Decho στο Υτον, καθώς και το τελευταίο τους single με τίτλο "Η ίδια ζάλη".