Ειρήνη Καζαριάν: Αν μου πουν να αλλάξω τη μύτη μου, θα…

|
THESTIVAL TEAM

Για τη τη νίκη της στο GNTM, τους κριτές του show, τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστή αλλά και τα σχόλια που άκουγε όταν πήγαινε σχολείο, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», η Ειρήνη Καζαριάν.

«Νιώθω δικαιωμένη. Δεν περίμενα να ακούσω το όνομά μου. Δεν λέω ότι δεν πίστευα στον εαυτό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τελικά βγήκα και όλα τέλεια. Ο κος Σκουλός ήταν πολύ αυστηρός αλλά τα έλεγε όλα πολύ σωστά κι εγώ σεβόμουν αυτά που μου έλεγε και τα κατάφερα. Και η Βίκυ Καγιά ήταν αυστηρή, αλλά ήταν και πολύ γλυκιά. Η αλήθεια είναι πως αυτή με ταρακούνησε πιο πολύ και έφτασα εκεί που έφτασα. Πριν το GNTM δούλευα ως πωλήτρια σε φούρνο. Ήθελα να το κάνω για να είμαι ανεξάρτητη και να μη ζητάω από τους γονείς μου τα χρήματα και ασχολούμουν με το μόντελινγκ πιο πολύ σαν χόμπι.

Στο σχολείο τα παιδιά έκαναν σχόλια για τα μάτια μου και το σώμα μου, αλλά δεν πειράζει. Νομίζω ότι κάθε παιδί τα περνάει αυτά και απλά πρέπει να τα ξεπερνάς, να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Εμένα που με κορόιδευαν στο σχολείο, βγήκα νικήτρια του Greece’s Next Top Model. Αν μου πουν να αλλάξω τη μύτη μου, θα πάω σε άλλο πρακτορείο που θα με δεχτούν έτσι όπως είμαι. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, οι άλλοι δεν θα σε αγαπήσουν», ανέφερε η Ειρήνη Καζαριάν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.