Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε αίσθηση με τη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν».

Η δημοφιλής ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόταση του Δημήτρη Τάρλοου και ενσάρκωσε τη Ντάινα, μια μοιραία γυναίκα, αλλά και τη μητέρα του ήρωα Καραγάτση.

Παρά την επιτυχημένη πορεία της παράστασης, η Ζέτα σκέφτεται να μην συνεχίσει τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη βέβαιο και ανακοινώσιμο.

Στον «Γιούγκερμαν» πρωταγωνιστεί και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος είχε φανεί ιδιαίτερα προστατευτικός με τη Ζέτα, απέναντι σε όσους αμφισβητούσαν την υποκριτική της υπόσταση, λόγω της τηλεπαρουσίασης, και είχε δηλώσει για εκείνη:

«Πιστεύω πως οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ηθοποιός και να δώσει πράγματα του κόσμου που κουβαλάει. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ γενικώς. Έχω παίξει με ανθρώπους που δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή τους, έχω κάνει coaching ας πούμε, σε Κινέζους, σε μια ταινία της γυναίκας μου, που δεν ήταν καν ηθοποιοί. Η Ζέτα είναι πραγματικά επαγγελματίας και καλύτερη από πολλούς ηθοποιούς που είναι καταξιωμένοι και όλοι τους θεωρούμε κουλτουριάρηδες. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του σκηνοθέτη, πιο πιστά δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, όλα είναι στην κρίση του κοινού. Εγώ, πάντως, έχω πολύ καλή σχέση μαζί της και θέλω να είμαι εκεί για εκείνη. Το ρόλο της μάνας στην παράσταση -ένα δύσκολο και απαιτητικό ρόλο, που φοβόμουν πώς θα της βγει, τον παίζει υπέροχα. Δεν είμαι ο άνθρωπος της ταμπέλας. Ούτε με ενδιαφέρει αν παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ και μετά έρχεται και παίζει στον Γιούγκερμαν. Όλοι έχουμε την ανάγκη από αυτό το σκαλοπάτι που θα μας πάει λίγο παραπάνω».