Κατερίνα Στικούδη: Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή

|
THESTIVAL TEAM

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της, μίλησε  για τη νέα της καθημερινότητα, μετά το γάμο της, αλλά και για την εργένικη ζωή, που πλέον αποτελεί παρελθόν.

Σε ποιον τηλεφώνησες πρώτα για να ανακοινώσεις τα ευχάριστα;

«Πήρα απευθείας τις κολλητές μου και τους είπα «Κορίτσια, παντρεύομαι». Η μαμά, βέβαια, αποφάσισε για όλα τα του γάμου: Τι θα φορέσω, πού θα κάνω το μυστήριο, ποιους θα καλέσω. Είμαι και το πρώτο παιδί στην οικογένεια που παντρεύει και καταλαβαίνεις… Δεν ήθελα τίποτα να της χαλάσει τη διάθεση».

Και πώς είναι πια η νέα σου καθημερινότητα;

«Καθαρίζω λίγο παραπάνω, σιδερώνω περισσότερο, σφουγγαρίζω πιο συχνά… Αλήθεια, τώρα, τίποτα δεν αλλάζει. Απλώς, από εκείνη τη μέρα και μετά συνειδητοποίησα για τα καλά πια πως είμαι πολύ τυχερή. Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με κάνει να χαμογελάω. Δεν θέλω κάτι άλλο από τη ζωή μου. Ούτε ρουμπίνια, ούτε διαμάντια, ούτε κότερα. Έχω έναν άνθρωπο που ξυπνάει το πρωί, με κοιτάζει και χαμογελάει. Υπάρχει ομορφότερη εικόνα να ξεκινά η μέρα σου; Άλλες παντρεύονται επίθετα. Εγώ παντρεύτηκα το πιο μεγάλο: Σερίφης! Γι’ αυτό προσέξτε…»

Σου λείπει κάτι από την εργένικη ζωή;

«Καλέ, έχεις τρελαθεί; Ούτε καν! Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή. Θα ήθελες να μείνω για πάντα νηστική; Γράψε εδώ ότι κάνω πλάκα, γιατί σ’ αυτή τη χώρα μας διακρίνει μια σοβαροφάνεια! Αλήθεια, τώρα, ο Βαγγέλης μαγειρεύει απίστευτα. Σωστός σεφ. Μέχρι και φύλλο ανοίγει, γιατί ξέρει ότι αγαπώ πολύ τις πίτες. Εύχομαι πραγματικά σε κάθε γυναίκα να βρει έναν άντρα-άγγελο να την προσέχει, όπως εμένα ο Βαγγέλης μου. Πολύ ρομαντικό ακούστηκε αυτό, ε; Θεέ μου, έχω χαλαρώσει υπερβολικά. Να, αυτό άλλαξε μετά τον γάμο! Δεν φοβάμαι πια να μιλήσω ελεύθερα για τον άνθρωπο μου και τη σχέση μας .Έχω χαλαρώσει στα πάντα, από τα μαλλιά μου, που τα θέλω πλέον στο φυσικό τους χρώμα, χωρίς βαφές και τρέσες, τα νύχια μου, που, κοίτα, είναι τελείως άβαφα, μέχρι τα πιο ουσιαστικά πράγματα»

Παλαιότερα γιατί δεν μιλούσες ελεύθερα;

«Ξέρεις τι γίνεται; Πιστεύω ότι κάνω πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τραβήξω την προσοχή σε κάτι άλλο. Όταν κάθομαι και μιλάω με κάθε λεπτομέρεια για το τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, δεν είναι σαν να ακυρώνω τη δουλειά μου; Γι’ αυτό ήμουν πιο συγκρατημένη. Δεν είναι ότι φοβόμουν κάτι. Αλλωστε, είμαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 μου. Είναι βέβαια και λίγο θέμα τύχης το πού θα πέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείς λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις τον άνθρωπο σου. Εγώ τον γνώρισα μόλις στα 23 μου και καλύφθηκα. Δεν χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ, τι να κάνουμε τώρα;», λέει στο People.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.