Μάικλ Τζάκσον: Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που τον παρουσιάζει ως παιδόφιλο (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Το πρώτο trailer του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον, δόθηκε στη δημοσιότητα. Έχει διάρκεια 4 ωρών και θα μεταδοθεί σε δύο μέρη από το HBO.

Το ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο “Leaving Neverland”, βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους με τον τραγουδιστή στις ηλικίες των 7 και 10 ετών αντίστοιχα, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή», εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών. Το Leaving Neverlandπροβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sundanceπροκαλώντας σοκ σε κριτικούς και θεατές.

Ο σκηνοθέτης του, Νταν Ριντ, έχει πει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον».

Το ίδρυμα του Μάικλ Τζάκσον έχει εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για το περιεχόμενο της ταινίας αρνούμενο όσα περιλαμβάνονται σε αυτή ενώ έχει κατηγορήσει τον Ριντ ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της οικογένειας του βασιλιά της ποπ ή τους νομικούς εκπροσώπους τους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.