Η Ειρήνη Καζαριάν σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

"Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στη δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε το δρόμο της. Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι, επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δε χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι" είπε.

Το μοντέλο εξήγησε και τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει μήνυση:

"Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δε χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας".