Για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε αλλά και τον ον άντρα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της, μίλησε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη της στο My Style Rocks, η Φωτεινή Τράκα.

Μιλώντας στη Realnews για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν άκουσε ότι ήταν νικήτρια, η Φωτεινή παραδέχτηκε:

«Ότι κατέκτησα τον στόχο μου ευτυχώς και επιτυχώς. Πως άξιζε όλο τον κόπο, όλη τη δουλειά, όλα τα τρελά ωράρια, το ψάξιμο, το ράψιμο και τα ξενύχτια μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας τους διάφορους συνδυασμούς μου. Το ήθελα πολύ».

Τι θα κάνει όμως με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε; Η ίδια απάντησε στη Realnews: «Να ανεξαρτητοποιηθώ όσο πιο πολύ μπορώ στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά. Τις ιδέες τις έχω, απλώς δεν είχα τα μέσα. Τώρα ελπίζω να μπορέσω να χαράξω μια πορεία στη μόδα ξεκινώντας σχετικά άμεσα».

Όσο για το τι συμβαίνει στα προσωπικά της, η Φωτεινή παραδέχτηκε: «Είμαι σε φάση που τώρα αρχίζω να γνωρίζω έναν άνθρωπο που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για συστάσεις», ενώ εξήγησε για το πώς θέλει τον ιδανικό άνδρα: «Αυτός που σέβεται και εμένα και τον εαυτό του, που δεν δίνει δικαιώματα σε τρίτους και που έχει δημιουργικό πνεύμα και στόχους».