Παντελής Καναράκης: Αποκάλυψε το λόγο της ξαφνικής αποχώρησης της Σοφίας Μουτίδου από την παράσταση (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Σοφία Μουτίδου αποχώρησε ξαφνικά στη μέση της σεζόν από την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Η ιδία σε δηλώσεις της σχετικά με αυτό αρκέστηκε να αναφέρει μονάχα: «Είναι δικό μου θέμα τι έγινε, πάντως, δεν θα είμαι πια». Ο Παντελής Καναράκης ο οποίος συμμετείχε και στο παρελθόν στην παράσταση σε άλλο ρόλο, κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο της μοιρολογίστρας που υποδυόταν μέχρι πρότινος η Σοφία Μουτίδου και μάλιστα να βγει σε πολύ λίγο χρόνο πάνω στη σκηνή. Ο ίδιος μίλησε για αυτή την αντικατάσταση, αλλά και για τους λόγους αποχώρησης της συναδέλφου του από την παράσταση σε δηλώσεις του στο «Έλα, Χαμογέλα!».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι άλλη μια φορά στην παράσταση, απλά οι συνθήκες τώρα είναι πάρα πολύ αγχωτικές. Μέχρι τώρα όσες φορές ήμουν στην παράσταση έκανα τον Χρήστο, τον αρχαιολόγο. Φέτος δεν ήμουν στην παράσταση, ήμουν αλλού, ήμουν και στο σπίτι μου ξεκούραστος, αλλά επειδή η Σοφία Μουτίδου έφυγε και αποχώρησε από την παράσταση και είχαν συνεννοηθεί για μια αντικατάσταση, ο Αλέξανδρος Ρήγας που τα κάνει έτσι γρήγορα και φασαριόζικα τα πράγματα, με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή ότι έπρεπε το Σάββατο να κάνω αυτή την αντικατάσταση. Ήταν κάτι πάρα πολύ αγχωτικό, ήρθα στις 3 στο θέατρο και στις 6 έπαιξα. Τώρα που έχουν περάσει μέρες το διασκεδάζω. Εκείνο το βράδυ όμως όταν γύρισα στο σπίτι, έκατσα στον καναπέ και καθόμουν μισή ώρα και έλεγα «τι έκανα!».

Η Σοφία Μουτίδου λόγω κούρασης είχε ζητήσει κάποια αντικατάσταση. Το είχαν στον μυαλό τους, αλλά προς το τέλος αρρώστησε κιόλας. Έκλεισε το θέατρο δύο μέρες γιατί δεν μπορούσε, ήταν άρρωστη, ήρθε να παίξει, έπαιξε μια παράσταση και αισθάνθηκε πάρα πολύ εξαντλημένη και έγινε η αντικατάσταση. Γιατί ανεβάζει και μια δική της παράσταση όπου γράφει σκηνοθετεί, δεν είναι δηλαδή απλά ένα όργανο, είναι η δημιουργός και ήταν το βάρος μεγαλύτερο. Έχουν γίνει άπειρες αντικαταστάσεις, άπειρες φορές. Έχουν παίξει για αυτούς τους 10 ρόλους πάνω από 100 ηθοποιοί και μάλιστα στα μέσα της σεζόν. Πέρυσι πάλι ήταν στο μισό ο Ησαΐας Ματιάμπα, μετά ήρθε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» έχει γίνει πολυσυλλεκτικό όσον αφορά στη συμμετοχή του», ανέφερε ο Παντελής Καναράκης.

«Ζήτησε να αντικατασταθεί. Ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα και της εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτό, αλλά έπρεπε κι αυτό το θέατρο να συνεχίσει να υπάρχει. Ήταν δική της απόφαση να φύγει και εμείς σεβαστήκαμε αυτό που ήθελε να κάνει. Όχι εμείς, η παραγωγή», ανέφερε επίσης στο βίντεο η Μαρία Φιλίππου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.