Για τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει, αφού παίζει και πάλι το ρόλο της κακίας, μίλησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open tv Πρίγκιπας της Φωτιάς.

Η ηθοποιός , μιλώντας στο TV ΈΘΝΟΣ αναφέρεται ακόμα στο ενδεχόμενο να κάνει κάποια στιγμή κωμωδία, ενώ δηλώνει τι θέση έχει η υποκριτική και το τραγούδι στη ζωή της.

Οι αντιδράσεις του κόσμου; Τι λένε για τον ρόλο σας;

«Ξαναζώ λίγο αυτά που ζούσα στα «Μυστικά» που με έβριζαν. Είμαι λίγο σκληρή και ο κόσμος θεωρεί αληθινό τον ρόλο μου. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media ότι είμαι αχώνευτη. Και μου κάνουν ερωτήσεις γιατί κάνω πάλι την κακιά».

Κωμωδία θα θέλατε να κάνετε;

«Κάπου υπάρχει αυτό το κομμάτι μέσα μου. Οσο μεγαλώνω έχω αρχίσει να νιώθω πιο σίγουρη με αυτή την πλευρά.μου. Θα ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία».

Υποκριτική ή τραγούδι. Τι αγαπάτε πιο πολύ;

«Δεν μπορώ να διαλέξω, τα προηγούμενα χρόνια εμβάθυνα αρκετά στο τραγουδιστικό κομμάτι λόγω του ότι μπήκε στα ζωή μου ο Θάνος Μικρούτσικος. Κάναμε μαζί έναν δίσκο σε στίχους Λίνας Νικολάκοπούλου, του Μάνου Ελευθερίου, του Αλκή Αλκαίου και του Γιάννη Δούκα, και αυτό με έβαλε σε μια διαδικασία να βουτήξω πιο έντονα στα νερά του τραγουδιού»