“Χωρίσαμε μετά από 10 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ελίνα Καντζά. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, τον γνωστό dj Rush. Η Ελίνα Καντζά εξήγησε πώς η επιθυμία της να κάνει οικογένεια την οδήγησε στο να δώσει τέλος σε μια σχέση ζωής.

«Δεν με ζήλευε ποτέ, ήταν πάντα δίπλα μου. Έξι χρόνια τον περνάω, νομίζω μ’ αρέσει η ζωή που κάνεις με έναν μικρότερο άντρα. Δεν μου αρέσει να είμαι με μεγαλύτερο. Το Σάββατο έκλεισα τα 46 και ποτέ δεν είχα θέμα με τον γάμο, δηλαδή να πιέσω τον σύντροφό μου. Το αποφασίσαμε μαζί, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν έχουμε να θυμόμαστε τίποτα κακό, δεν μπήκαν τρίτοι άνθρωποι στη ζωή μας. Σαν άνθρωποι δεν θα χωρίσουμε ποτέ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Του ζήτησα αρχικά λίγο χρόνο, γιατί 10 χρόνια δεν τα πετάς. Ίσως αυτή η απόφαση να αφήσω αυτή τη σχέση ήταν και το άγχος της ηλικίας μου, τα πρέπει που μου έβαζαν οι άνθρωποι γύρω μου. Χωρίσαμε γιατί ένιωσα ότι θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα, που νομίζω ότι δεν ήταν έτοιμος εκείνη τη στιγμή και δεν ήθελα να τον πιέσω», είπε μεταξύ άλλων η Ελίνα Καντζά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.