Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει την προσωπική της ζωή όσο περισσότερο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και όχι με την όμορφη σχέση της, η οποία κρατάει σχεδόν μυστική τα τελευταία… δέκα χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Δήμητρα διατηρεί μια όμορφη σχέση με τον Τηλέμαχο Αϊδίνη, ο οποίος είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους.

Η όμορφη αποκάλυψη έγινε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Συμβολαιογράφος», που παίζεται στο θέατρο Χώρα, όπου το ζευγάρι έκανε εκεί μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. Μόλις οι φωτογράφοι είδαν την ηθοποιό να συνοδεύεται από έναν γοητευτικό άντρα, αμέσως έσπευσαν να τους απαθανατίσουν μαζί. Και τότε εκείνη, με νάζι, κούρνιασε στην αγκαλιά του, κρύβοντας το πρόσωπο της.

Το συγκεκριμένο φωτογραφικό ενσταντανέ, όμως, ήταν ακόμα πιο τρυφερό απ’ ό,τι θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς, αφού ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ότι δηλαδή είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή!

2911_DIMITRA_PAPADOPOYLOY_ME_TON_AGAPIMENO_TIS_22012019.jpg

Πηγή: tlife.gr