Εύη Ιωαννίδου: Κάποιες κοπέλες θέλουν να λένε κάτι απλά για να ρίχνουν λάδι στη φωτιά

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Εύη Ιωαννίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μιλάει για τον λόγο που μπήκε στο GNTM και βάζει τέλος σε όσα λέγανε για εκείνην οι συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα η Εύη αναφέρει στο People:

“Θέλω σε δέκα χρόνια από τώρα να είμαι μια καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο της μόδας και να έχω χορτάσει επαγγελματικά. Αν και εφόσον είμαι έτοιμη, θα ήθελα μετά να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έχοντας συγκεντρώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία…. Μου έχει γίνει μια καλή τηλεοπτική πρόταση, από ένα πολύ σημαντικό κανάλι, προς το παρόν όμως δεν τη σκέφτομαι. Θέλω να αφοσιωθώ εκατό τις εκατό στο μόντελινγκ, να νιώσω πλήρης και αργότερα να το δοκιμάσω. Δεν αποκλείεται να ασχοληθώ στο μέλλον”.

-Σε ενόχλησε που ειπώθηκε ότι ο λόγος που μπήκες στο παιχνίδι ήταν για να γίνεις παρουσιάστρια;

“Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είχαμε κάνει μια συζήτηση και είπα ότι μέσα από το μόντελινγκ μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να ανοίξεις κι άλλες πόρτες, να δουλέψεις όχι μόνο σαν παρουσιάστρια, αλλά ακόμα και σαν δημοσιογράφος, ηθοποιός… Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια κι αύριο το πρωί πιάσω δουλειά σε πλατό. Αυτό θέλει κόπο, φόνο, εμπειρία και πολλή δουλειά. Αλλά κάποιες κοπέλες θέλουν να λένε κάτι απλά για να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα τα φέρει η ζωή και, γιατί όχι, να μου ανοίξουν κι εμένα πόρτες στην τηλεόραση”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.