Για τον λόγο που σταμάτησε να κάνει παρέα με τη Μέγκι Ντρίο, μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό People, η Εύη Ιωαννίδου.

Από την αρχή της πορείας σου στο GNTM ξεκαθάρισες πως δεν μπήκες για να κάνεις φιλίες, αλλά μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, ήρθες πολύ κοντά με τη Μικαέλα και τη Μέγκι από τις πρώτες μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι το είχα πει αυτό, αφού όμως προέκυψαν οι φιλίες, εντάξει. Πάντως, έμεινα σταθερή στο σκοπό μου, και στο επαγγελματικό κομμάτι θεωρώ ότι δεν έχει κανείς να μου προσάψει τίποτα. Δεν γκρίνιαζα ποτέ, ό,τι μου έλεγαν το έκανα και, πίστεψέ με, ζούσαμε δύσκολες καταστάσεις. Το να πρέπει να πηγαίνεις καλά στη φωτογράφιση για να μη φύγεις είναι πολύ ψυχοφθόρο. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιες με συμπάθησαν και άλλες όχι.

Δήλωσες ότι με τη Μέγκι δεν κάνεις παρέα εκτός παιχνιδιού, γιατί συνειδητοποίησες ότι δεν ταιριάζετε. Τι συνέβη;

Κάποια πράγματα που είπε η Μέγκι δεν μου άρεσαν καθόλου και δεν περίμενα να τα πει. Είδα δηλώσεις της ότι «είμαι υπό τεστ» για το αν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί μου και ότι η πραγματική της φίλη είναι η Μικαέλα. Είπε ότι την έκανα unfollow στο Instagram, και της ξεκαθάρισα πως δεν την είχα κάνει ποτέ follow – όχι επίτηδες, απλά το είχα ξεχάσει. Θεωρώ ότι, όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν βγαίνεις κατευθείαν να το πεις σε συνεντεύξεις, απλά παίρνεις τηλέφωνο τον άμεσα ενδιαφερόμενο και το λύνεις. Έτσι θα έκανα εγώ. Επιλογή του καθενός, βέβαια, να κινείται και να πράττει όπως θέλει.