Η ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της, παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο μεσαίος γιος της ηθοποιού έχει μια καρδιοπάθεια, με την ίδια να παραδέχεται ότι ως οικογένεια έχουν περάσει δύσκολα. Απ' ότι φαίνεται η ηθοποιός έδειξε να μην αφήνει τέτοιου είδους προβλήματα να την καταβάλλουν, αφού ότι και να γίνει παραμένει ψύχραιμη και αισιόδοξη, όπως ακριβώς και ο σύζυγός της.

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια… ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη…», τόνισε η ηθοποιός.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε η κ. Ακριτίδου.

Ωστόσο, δε δίστασε να εκφράσει την πικρία και την ενόχλησή της με τον τρόπο που αντιδρούν ορισμένοι άνθρωποι στο πρόβλημα του παιδιού της.

Παρέθεσε μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναφέροντας ότι: «Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;». Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε…».