Νίκος Ψαρράς: Το περιστατικό με φανατική τηλεθεάτρια της σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα”

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Νίκος Ψαρράς σε συνέντευξή του στο “TV Έθνος” μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα  περιστατικό με φανατική τηλεθεάτρια της σειράς “Γυναίκα χωρίς όνοµα”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο κόσμος σας ρωτά για τον ρόλο σας στο σίριαλ του ΑΝΤ1;

“Συνέχεια! Είχα ξεχάσει πόση δύναμη έχει η τηλεόραση. Με την τηλεόραση γίνεσαι οικείος, μπαίνεις στο σαλόνι του τηλεθεατή, είσαι ο δικός τους άνθρωπος. Πολλές κυρίες σε ταυτίζουν με αυτό που βλέπουν, στο θέατρο έρχονται, μου λένε συγχαρητήρια για τον ρόλο στον «Φάρο», αλλά πες μας τι θα γίνει παρακάτω στο σίριαλ. Δεν θα ξεχάσω όταν κάποια στιγμή, μια μέρα μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στο οποίο συμμετείχα, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού σε καφέ, πήγα να πληρώσω τους καφέδες και ρώτησα την κοπέλα τι οφείλω. Εκείνη γύρισε και μου είπε: «Σας παρακαλώ, μην τα φτιάξετε με την Κάτια». Εγώ τα έχασα και της απάντησα «με μπερδεύετε με κάποιον άλλον, είμαι παντρεμένος». Μου ανταπάντησε ότι αναφέρεται στον ρόλο μου και ότι είναι μεγάλη φαν της σειράς. Αυτό, ομολογουμένως, δεν μου είχε ξανασυμβεί”, είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.