Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του MadWalk (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς και έχει ξεχωρίσει με τη λάμψη της και την όμορφη παρουσία της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απασχόλησε τα Μέσα τόσο με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και με τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Η ενασχόληση της με τη μόδα της έφεραν μια πρόταση την οποία αποδέχτηκε με χαρά. Όπως έγινε γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει τα φετινά MadWalk, επιλογή η οποία φαίνεται ωστόσο πως ενόχλησε τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ήταν κεντρικό πρόσωπο του θεσμού από τη γέννησή του μέχρι και την πρσινή χρονιά.

Σύμφωνα με το Happy Day και τη Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με το μοντέλο, καθώς η ίδια είχε συμμετοχή στα MadWalk από την αρχή του θεσμού: «Δεν γνωρίζω αν θα συνεργαστεί με κάποιον σχεδιαστή, πάντως σε ρόλο παρουσίασης, είτε backstage, είτε μπροστά, δεν θα δούμε φέτος τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.