Μερικές εβδομάδες μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη Φαίη Σκορδά και απάντησε για όλα.

Κανείς από τους κριτές δεν περίμενε να νικήσει στο GNTM η Ειρήνη Καζαριάν μέχρι που είδαν τις τελευταίες της φωτογραφίσεις, αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είναι η τοποθέτησή της για την Ιωάννα Μπέλλα.

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε η Βίκυ Καγιά και όταν η Φαίη Σκορδά την ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας για την κακοποίηση, εκείνη έδειξε να μην έχει ιδέα.

«Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;», είπε η Βίκυ και όταν έμαθε τα γεγονότα από τη Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς».

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στο "Πρωινό":