Στην εκπομπή dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την ξαφνική δημοσιότητα αλλά και για τη σχέση της με τους άντρες.

«Οι άντρες με φλερτάρουν πολύ διακριτικά. Μου κάνουν πολύ έξυπνα σχόλια, πολύ σπάνια. Γενικά πλησιάζουν πολύ δύσκολα, ως σπάνια. Με φίλους, ραβασάκια, μηνύματα. Στη Νέα Υόρκη έρχονται πιο συχνά τετ α τετ να σου συστηθούν και δεν παρεξηγούνται αν τους πεις «ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι». Επίσης στην Αμερική οι φίλοι μου μού κάνουν συνέχεια προξενιό. Απλά είμαι και αυτός ο άνθρωπος που δεν βγαίνω ποτέ με κανέναν. Βγαίνω πολύ δύσκολα. Είμαι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου που πρέπει να γίνει ένα πολύ μεγάλο κλικ για να πω ότι θα βγω με κάποιον. Νομίζω είναι η αύρα του άλλου που θα προσέξω. Δεν με απασχολεί καθόλου πως είναι εμφανισιακά, τι δουλειά κάνει. Δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Είναι η αύρα και αν δω ότι ταιριάζουμε λίγο όπως σκεπτόμαστε στο μυαλό. Το μετά είναι στην καρδιά. Άμα έχουμε την ίδια καρδιά, την ίδια ψυχή και άμα είναι αληθινός και ειλικρινής γιατί για εμένα αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, ίσως και να πάμε παρακάτω.

Την προσωπική ζωή την έχεις πάνω από όλα στην καρδιά σου. Ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια πράγματα στο μυαλό του και στην ψυχή του και θέλει το καλύτερο για σένα, θα σε στηρίξει όπου και να είσαι, ό,τι και να κάνεις. Φυσικά και χρειάζεται και η φυσική παρουσία. Αλλά θεωρώ ότι αν υπάρχει αγάπη και αμοιβαιότητα, όλα γίνονται», έλεγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σχέση με το φλερτ και τις προσωπικές σχέσεις, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο που της χρεώνουν ως σχέση, τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Αυτά που διαβάζω πάντως, αν ισχύουν, εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πάρα πολύ και τον συμπαθώ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος». «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς να αφήνει περιθώρια.

Δείτε το βίντεο: