Συνέντευξη στην εφημερίδα  Espresso παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει οι φίλοι του.

«Οι φίλοι μου πάντα μου έκαναν πλάκα με το επώνυμό μου. Με έπαιρναν στο τηλέφωνο και μου έλεγαν “φέρε, Ντίνο”. Το “φέρε, Ντίνο” ήταν “έλα από εδώ και φέρε κανένα σουβλάκι, καμιά μπίρα, κανένα γλυκό”, με είχαν στο “φέρε”. Έτσι έμαθα συνέχεια να αγοράζω πράγματα και να δίνω. Πού να ήξερα τότε ότι θα έφτανε η στιγμή μέσα από την τηλεόραση να χαρίζω και λεφτά (γέλια).», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο Deal, τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι ότι παθιάζομαι. Αυτό το παιχνίδι με συνεπαίρνει. Το “Deal” σε πάει από μόνο του σε αυτούς τους τρελούς ρυθμούς, που οδηγούν στον πανηγυρισμό. Όταν ένας παίκτης μού έχει πει την προσωπική του ιστορία και μου έχει γίνει συμπαθής από διαίσθηση και μόνο, τότε ταυτίζομαι μαζί του. Αν, τώρα, ο ίδιος παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχει την ίδια τρέλα με εμένα και εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, τότε εγώ απλώς συντονίζομαι με εκείνον. Υπάρχουν παίκτες που ενστικτωδώς μου αρέσουν ως άνθρωποι και μας πιάνουν μαζί και τα γέλια και τα κλάματα, και τα νεύρα και οι φωνές, και οι χαρές».