Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο instagram της Κατερίνας Καινούργιου, μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας για μέλη κορεατικών συγκροτημάτων.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε", στην οποία αποφάσισαν να ασχοληθούν με τους ωραιότερους άνδρες του πλανήτη. 

Όταν είδαν στις υψηλές θέσεις του καταλόγου τον Νοτιοκορεάτη Sehun, αναρωτήθηκαν "ποιος είναι αυτός ο Κινέζος;".

To πάνελ δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός ότι αυτός ο "περίεργος Κινέζος" ψηφίστηκε ως ωραίο αγόρι ενώ με το που εμφανίστηκε η φωτογραφία του τραγουδιστή Kang Daniel, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε "είναι άντρας;", για να εισπράξει πονηρά χαμογελάκια ως απάντηση. "Είστε σίγουροι ότι είναι άντρας;", "Είναι γυναίκα; Είναι άντρας-άντρας;..." "Δεν έχω πρόβλημα με τις προτιμήσεις καθενός" συνέχισε.

Η συζήτηση εκτραχύνθηκε εντελώς με την εμφάνιση της φωτογραφίας του επίσης κορεάτη τραγουδιστή V. Τότε θέση πήρε ο DJ Pitsi, ο όποιος με βάση την φωτογραφία που είδε είπε ότι "αυτός δεν είναι άντρας. Για μένα είναι γυναίκα. Όσοι τον ψήφισαν (για άντρα) δεν βλέπουν καλά".

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο YouTube, αμέσως μεταφράστηκε στα αγγλικά και ακολούθησε καταιγισμός αρνητικών-επιθετικών-προσβλητικών σχολίων από τους θυμωμένους απανταχού θαυμαστές των καλλιτεχνών. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε κάποια απολογητικά posts, στον λογαριασμό της ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους θαυμαστές των τραγουδιστών. 

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά το κύμα αντιδράσεων:

Δείτε μερικά από τα hate comments που έλαβε η παρουσιάστρια: