Μπορεί να μην ξανατραγουδήσει μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό, ωστόσο η Λεμονιά Μπέζα κατάφερε να αναδειχθεί  η μεγάλη νικήτρια του The Voice.

Η νικήτρια του μουσικού talent show, μιλώντας στο TV Έθνος αποκάλυψε τι δουλειά έκανε μέχρι και την ημέρα που κέρδισε το The Voice.

Πείτε μας λίγα πράγματα για σας.

«Γεννήθηκα στον Βόλο, είμαι από το Νεοχώρι Πηλίου, όπου μεγάλωσα μέχρι τα 16. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκα στον Βόλο. Πέρασα σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων, ωστόσο πολύ γρήγορα διέκρινα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό το αντικείμενο και αποφάσισα να εργαστώ στον Βόλο ως πωλήτρια, κάτι που, σημειωτέον το έκανα από 18 χρονών. Παράλληλα από τα 14 ξεκίνησα το ωδείο μέχρι και τη Γ' λυκείου. Έκανα μια παύση και πριν από 4 χρόνια ήρθα και πάλι σ' επαφή με τη δασκάλα μου και πήρα την απόφαση να δώσω για το δίπλωμα κλασικού τραγουδιού. Μετά είπα, αφού πήρα το δίπλωμα μου, ας δοκιμάσω να πάω και στο «The Voice».

Έχετε εργαστεί σε κάποια μουσική σκηνή;

«Όχι. Το «The Voice» ήταν για μένα παρθενική εμφάνιση»

Η σχέση σας με τον Γιώργο Καπουτζίδη πώς ήταν;

«Είναι εξαιρετικός για μένα, είναι πανέξυπνος υπερταλαντούχος. Ήρθα πολύ κοντά του χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο»

Γιατί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το τάλεντ σόου;

«Για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αυτό το βήμα ήταν τεράστιο για μένα»

Τα σχέδια σας;

«Σύντομα μετακομίζω στην Αθήνα, θα βγάλω δίπλωμα για να οδηγήσω το αυτοκίνητο που κέρδισα και θα είμαι σε συνεννόηση με την εταιρεία για να ξεκινήσω την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, περιμένω πώς και πώς. Πιστεύω φέτος θα είναι η χρονιά μου»

Θα κινηθείτε στον χώρο του κλασικού τραγουδιού;

«Δεν μ' ενδιαφέρει απόλυτα κάτι κλασικό, μπορεί να μου ταιριάζει ένα μιούζικαλ, μ' αρέσει και το λαϊκό και το έντεχνο. Το κλασικό όμως είναι η μεγάλη μου αγάπη»