Με μια στιγμή από τον γάμο του με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα επέλεξε ο Γιώργος Χρανιώτης να υποδεχτεί το 2019 και με αυτή να στείλει το μήνυμα του στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Αυτή ήταν μια απ τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Εύχομαι το 2019,ο κόσμος να είναι τόσο χαρούμενος και ολοκληρωμένος,όσο ήμουν εγώ εκείνη την ημέρα… Εραστές όλου του κόσμου, επικίνδυνοι ονειροπόλοι, αμετανόητοι ποιητές του δρόμου και της ζωής, νόμιμοι και παράνομοι αυτού του σύμπαντος, χρόνια μας πολλά και ένα αλλιώτικο 2019 ας έρθει να μας βρει. Ας είναι μόνο λίγο πιο ανθρώπινο… #2019 #newyear#καιτουχρονου #liveyourlife», έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή ήταν μια απ τις πιο σημαντικές μερες της ζωής μου.Ημουν πολυ ευτυχισμενος.Ευχομαι το 2019,ο κόσμος να είναι τόσο χαρούμενος και ολοκληρωμένος,όσο ήμουν εγω εκείνη την ημέρα...Εραστές όλου του κόσμου,επικίνδυνοι ονειροπόλοι,αμετανόητοι ποιητές του δρόμου και της ζωής,νομιμοι και παράνομοι αυτου του συμπαντος,χρόνια μας πολλα και ένα αλλιώτικο 2019 ας έρθει να μας βρει.Ας είναι μόνο λίγο πιο ανθρώπινο...#2019 #newyear #καιτουχρονου #liveyourlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις