Για το τηλεοπτικό της μέλλον και στα σχέδιά της μετά το τέλος του My style rocks ,μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Μάλιστα όπως είπε στο TV Έθνος,δεν έχει ανασφάλεια να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα, μέσω της συμμετοχής της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή!

Το «My style rocks», ολοκληρώνεται. Εχεις συζητήσει κάτι για το δεύτερο μισό;

«Δεν θα κάνω κάτι. Έκανα κάποιες κουβέντες ωστόσο δεν ήθελα να κάνω κάτι άμεσα μετά το «My style rocks».

Επειδή το πρόγραμμα έχει καθημερινή και μεγάλη διάρκεια, θεωρώ πως η υπερέκθεση κουράζει τον τηλεθεατή. Έτσι, θα απέχω- εκτός εάν έρθει μια πρόταση που μου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον. Δεν έχω την ανασφάλεια να είμαι συνεχώς τηλεοπτικά παρούσα».

Πρωινό θα ήθελες να κάνεις;

«Δεν θα έλεγα «όχι». Εξαρτάται, βέβαια, από την πρόταση, τις συνθήκες και τους συντελεστές. Νομίζω πως το βράδυ μου ταιριάζει περισσότερο».

Έρχομαι και στα προσωπικά. Έχεις μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Η δημοσιότητα κατά καιρούς λειτούργησε αρνητικά στη σχέση σου με τον Δημήτρη;

«Ποτέ! Εκτός από τις αρχές της σχέσης μας, με κάτι χαζούς και βαρύγδουπους τίτλους περιοδικών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και βγαίνουν μόνο και μόνο για να πουλήσουν φύλλα. Και δεν επηρέασαν τη σχέση μας, απλώς εκνευρίστηκα».

Κεφάλαιο «απιστία» και η ερώτηση υποθετική! Θα τη συγχωρούσες;

«Υποθετική είναι και η απάντηση, όπως καταλαβαίνεις. Εάν δεν σου συμβεί, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Ειδικά σε ένα ζευγάρι που υπάρχουν παιδιά. Κανένας δεν συγχωρεί την απιστία εξαρχής. Αν όμως δεν την αντιμετωπίσεις, δεν ξέρεις. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε...», είπε η ίδια στο TV ΈΘΝΟΣ!