Μπροστά από το σπίτι της Βίκυς Χατζηβασιλείου, εξερράγη σήμερα το πρωί η βόμβα στο Κολωνάκι, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά 34, στον Άγιος Διονύσιο και από αυτήν τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, αλλά και ο νεωκόρος του ναού.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με μία χριστουγεννιάτικη κούπα με καφέ και έγραψε:

«Γι’ αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά.❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις