Για την μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha «Tο σόι σου», μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς μιλά στο περιοδικό "Λοιπόν", για το πως νιώθει για τόσα χρόνια υποδύεται τον ίδιο ρόλο.

«Σε λίγο θα ξεχάσουμε κι εμείς τα πόσα χρόνια είναι. Αυτό είναι σπάνιο για την εποχή μας, για όλη την εποχή, δεν έχει υπάρξει τέτοιο σίριαλ, ούτε εδώ ούτε σε όλο τον κόσμο. Ελάχιστα σίριαλ στον κόσμο είναι 5-7 χρόνια, αν εξαιρέσει κάποιες σαπουνόπερες. Το σίριαλ αυτό έχει πρωτοφανή διάσταση, για την ευρύτερη τηλεόραση. Είναι μοναδική συγκυρία. «Κολλήσανε» όλοι οι ήρωες πάνω στα συγκεκριμένα πρόσωπα κι αυτό κάνει τη χημεία. Κάνει τηλεοπτικά νούμερα, ό,τι του βάζουνε δίπλα το «σκίζει», πάει πρώτο, είτε έχει «απέναντι» το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είτε το «Voice»...

Κάποιοι φίλοι μου διανοούμενοι, τον πρώτο χρόνο, είπαν για το σίριαλ: «Έλα μωρέ, εντάξει...». Μετά τον πρώτο χρόνο, που είδαν μια επανάληψη, είπαν: «Έλα ρε, έχει ενδιαφέρον». Είναι μια πολύ ωραία σειρά, για την οποία είμαι υπερήφανος. Γράφονται καταπληκτικά σενάρια, στοχεύουν σε αλήθειες, προσεγγίζουν δύσκολα θέματα με σεβασμό και αγάπη για το τι συμβαίνει. Τώρα έχουμε καινούργιο σκηνοθέτη, τον Σταμάτη Πατρώνη», λέει στο Λοιπόν.