Η Αθηνά Οικονομάκου ζει την πιο όμορφη και ολοκληρωμένη φάση της ζωής της. Τα φετινά Χριστούγεννα για την ηθοποιό είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά καθώς είναι τα πρώτα που γιορτάζει με το γιο της Μάξιμο. Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Κους Κους» και μίλησε για τα συναισθήματά της αποκαλύπτοντας τα άγχη που έχει από τότε που έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

«Είμαι πολύ ολοκληρωμένη, είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, εντελώς διαφορετικά. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα, μόνο μία γυναίκα που το έχει βιώσει μπορεί να με καταλάβει. Ειδικά τώρα που ο μπέμπης έχει αρχίσει να με φωνάζει «μαμά», νιώθω ευτυχισμένη ως άνθρωπος, ως γυναίκα. Το σπίτι μας είναι στολισμένο, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα, οπότε θα περάσουμε όμορφα με το παιδάκι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν υπήρξαν κάποιες στιγμές που αγχώθηκε για το πώς θα καταφέρει να τα συνδυάσει όλα μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, είπε χαρακτηριστικά: «Και αγχώθηκα και συνεχίζω να αγχώνομαι. Μονίμως αναρωτιέσαι αν είσαι καλή, αν θα τα καταφέρεις, πόσο ευτυχισμένο θα είναι το παιδί μ’ εσένα μαμά, όταν μεγαλώσει αν θα έχει κάποιο παράπονο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μαμά που να μη θέτει στον εαυτό της τα παραπάνω ερωτήματα. Έχω κάνει, βέβαια, αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου για να είμαι σε θέση να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το μωρό μου. Από εκεί και πέρα, προφανώς έχω ανασφάλειες και είμαι ευαίσθητη στο εν λόγω θέμα».