Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση του γοητευτικού ποδοσφαιριστή και της ταλαντούχας ηθοποιού μετρά περίπου δύο χρόνια και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι δυο τους ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι ζει έναν δυνατό και δοκιμασμένο έρωτα, που τους έχει φέρει ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, που επικαλείται πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2019.

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, μαζί με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, ενώ για την Πρωτοχρονιά θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τους οικείους της ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι γονείς της ηθοποιού τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιώργου, ενώ και οι γονείς του ποδοσφαιριστή αγαπούν σαν παιδί τους την Κωνσταντίνα, καθώς βλέπουν τον γιο τους να λάμπει από ευτυχία δίπλα της.

Πηγή: Tlife.gr