“Χώρισα με αφορμή κάποιες παραφρασμένες απαντήσεις μου σε ερωτήσεις-κλισέ σε συνέντευξή μου” (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι εξαιτίας μιας συνέντευξης χώρισε με τον σύντροφό της και έτσι αποφάσισε να μη ξαναμιλήσει για την προσωπική της ζωή δημόσια.

“Αρνούμαι συνεντεύξεις που ξέρω πως δεν θ’ αποδώσουν αυτά που λέω. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή απάντησε: «Δεν σας λέω γιατί την τελευταία φορά που σας μίλησα, παραφράσατε τα λεγόμενα μου!  Αφορμή για το τέλος μιας σχέσης μου υπήρξαν και κάποιες παραφρασμένες απαντήσεις μου σε ερωτήσεις-κλισέ. Ρωτούσε η δημοσιογράφος: «μήπως στο ταξίδι που πήγατε με τον αγαπημένο σας, σας έδωσε το δαχτυλίδι;» Κι απαντούσα καλοπροαίρετα «αν συμβεί θα το μάθετε». Κι αυτό ερμηνευόταν όπως ήθελαν. Λες σε μια συνέντευξη κάτι παραπάνω και προκειμένου να γεμίσουν σελίδες λένε με πηχυαίους τίτλους κάτι αναχρονιστικά του τύπου: «Θ’ ανέβει η Κωνσταντίνα τα σκαλιά της εκκλησίας;». Κι αναρωτιέσαι: καλά νέοι άνθρωποι αναπαράγουν ειδήσεις του στιλ «γιατί δεν παντρευτήκατε, γιατί δεν θέλετε παιδιά;». Η γενιά μου ήμασταν της σεξουαλικής απελευθέρωσης και επαναστάτριες και τώρα βλέπεις οι νέες γενιές να γυρνούν σε απίστευτα κλισέ. Οι νέες γενιές λαμβάνουν μασημένη τροφή και υπερπροστασία από τους γονείς, το κριτήριο είναι ανύπαρκτο, η παιδεία φευγάτη. Μια νέα γενιά που ονειρεύεται γαμπρούς, νυφικά κι ανεβοκατεβαίνει σκαλιά εκκλησίας! Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση απέναντι στο καλό ή το κακό της κοινωνίας γιατί δεν είμαστε όντα πολιτικά. Έχουμε μείνει στον κομματισμό και ουσιαστικά όλα παραμένουν αμετακίνητα”, δήλωσε στο περιοδικό Beaute.

229681.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.