Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Το τατουάζ», γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πώς μπαίνει στη ψυχολογία του ήρωα που υποδύεται κάθε φορά.

 Δεύτερη χρονιά που πρωταγωνιστείς στο «Τατουάζ». Τι έχεις αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία;

"Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας, με κάποιους δούλευα από το «Μπρούσκο» μαζί τους. Αυτό που έχω αποκομίσει είναι καλές στιγμές μόνο, αγάπη γι' αυτό που κάνουμε, γιατί το κάνουμε με αγάπη και συναδελφικότητα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πάντα ένα θετικό ή αρνητικό κλίμα επηρεάζει το αποτέλεσμα" λέει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 Περίμενες πως θα έχει αυτή την απήχηση από τον κόσμο;

Ήταν ιδιαίτερη σειρά και το κατάλαβα από την αρχή που διάβασα τα σενάρια. Δεν είχε ξαναγίνει τέτοια σειρά τόσο μυστηριώδης. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Ευελπιστούσα για το καλύτερο όμως.

Πώς κατάφερες να προσεγγίσεις έναν τόσο σκοτεινό χαρακτήρα όπως είναι αυτός του Ορφέα;

Ασχολήθηκα πολύ με τον ρόλο μου. Μελέτησα ανθρώπους σίριαλ κίλερ, μίλησα με δικηγόρους που είχαν αναλάβει τέτοιες υποθέσεις ανθρωποκτονιών. Όλους τους ρόλους τους ψάχνω". Για τον προηγούμενο ρόλο μου, τον Μύρο, είχα κατέβει στην Κρήτη. Ο οποιοσδήποτε ρόλος που υποδύεσαι δεν είσαι εσύ. Οπότε, αν μάθεις πράγματα για εκείνους, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Εγώ είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτό. Και φέτος στις διακοπές μου στη Γαύδο πάλι το φιλοσοφούσα, ήθελα να μείνω μόνος μου να σκεφτώ πώς είναι κάποιος που σκοτώνει.

hthopoios.jpg