Eurovision: Η Τάμτα πάει Τελ Αβίβ

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στην σκηνή του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα ανέβει και επίσημα Τάμτα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό το 2019 που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό είναι «Replay».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE και όπως αναφέρει το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας, δεν της έγινε καμία πρόταση από την Ελλάδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Τάμτα είχε εκφράσει την επιθυμία της να ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Η Τάμτα αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και εκρηκτικές τραγουδίστριες της showbiz και υπηρετεί τον χώρο το τραγουδιού, με τεράστια επιτυχία, ενώ μας έχει χαρίσει μεγάλες pop επιτυχίες.
Όσον αφορά την εκπροσώπηση της Ελλάδας, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ η οποία τηρεί σιγή ιχθύος.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ:

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64οδιαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, ΤΑΜΤΑ που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live.

H ΤAMTA θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο “Replay”. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean–Baptiste.

Μάλιστα, τέλη Ιανουαρίου, η Τάμτα θα ταξιδέψει στην Σουηδία για να ηχογραφήσει το τραγούδι της Eurovision και να συναντηθεί από κοντά με την σκηνοθέτιδα. Τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το ελληνικό κοινό θα ακούσει το κομμάτι, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον Διαγωνισμό της Eurovision“.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.