Η άγνωστη προσωπική ιστορία του Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Όλοι οι γονείς δεν είναι για να κάνουν παιδιά” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γνωστό μοντέλο άνοιξε την καρδιά του στην Φαίη Σκορδά και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παιδική του ηλικία, αλλά και τον χωρισμό των γονιών του, όταν εκείνος ήταν 6,5 ετών. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην απουσία του πατέρα του, με τον οποίο απέκτησαν σχέσεις μετά από πολλά χρόνια.

«Η παρουσία του πατέρα μου ήταν πολύ λίγη, μετά μηδενική και τώρα επανήλθε μετά από πολλά χρόνια. Ήταν αρκετά τα χρόνια που δεν είχαμε επαφές. Είναι κάτι που είχα ξαναπεί, ότι όλοι οι γονείς δεν είναι για να κάνουν παιδιά. Είναι κάποιες καταστάσεις και κάποιες συγκυρίες που κάποιοι μπορεί να θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους. Αφού τώρα είναι καλύτερος ο χρόνος και για τους δυο μας και οι σχέσεις μας μπορούν να φτιαχτούν, νομίζω ότι είναι καλύτερα τώρα. Θέλει χρόνο για να καλύψει μια κατάσταση και μια απόσταση που είχε τόσο καιρό και εγώ του δίνω τον χρόνο που χρειάζεται όσο κι αν μου φαίνεται περίεργο και πρωτόγνωρο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.