Για την Κατερίνα Γερονικολού, μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη, μετά από αναφορά του Κώστα Τσουρού, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

 «Ναι, το έχω ακούσει. Δεν την ξέρω την κοπέλα. Της μοιάζει; Δεν ξέρω. Αφού δεν την ξέρω, τι να κάνω; Δεν μπορώ να τους ξέρω όλους. Με τις σχολές είναι πάνω από 10,000 ηθοποιοί. Μπορώ να ξέρω 10,000 ηθοποιούς; Επικαιρότητα δεν παρακολουθώ, παρακολουθώ ό,τι μου αρέσει και ό,τι με ενδιαφέρει», ανέφερε.

Μιλώντας για το Θέατρο Παλλάς και τον Μάρκο Σεφερλή η γνωστή ηθοποιός είπε:«Στο Παλλάς έχει παίξει και η κουτσή Μαρία! Είναι ένα πολυκατάστημα. Αρχίζει από δαχτυλήθρα και πας μέχρι σερβιέτες. Τι είναι το Παλλάς; Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή; Ο κος Σεφερλής είναι ένας ηθοποιός από παλιά στόφα θεατρίνου. Είναι ένας ηθοποιός που δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτό που κάνει με το κοινό. Είναι εύστροφος, έξυπνος, ταλαντούχος, λαμπερός και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Δεν μπορεί όλοι να τρώμε παντεσπάνι. Τρώμε και φασολάδα, γιατί είμαστε Έλληνες. Με πείραξε γι’ αυτόν τον καλλιτέχνη, τον Μάρκο Σεφερλή, γιατί μιλάνε άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτε στη ζωή τους. Ας μου πουν πόσοι αγαπούν και εκτιμούν τον Σεφερλή και πόσοι την κυρία αυτή που μιλάει. Δεν την ξέρω την πορεία της κυρίας Ακρίτα. Γράφει κάτι;».