Φέτος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη για λίγο την καριέρα στο εξωτερικό και να καθίσει στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας του STAR αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το ευρύ κοινό, ενώ με τα σχόλιά της στις διαγωνιζόμενες δεν άργησε να γίνει viral στα social media. Χωρίς αμφιβολία, η Ηλιάνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ψηλή, με υπέροχες αναλογίες, αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο και με μακριά καστανά μαλλιά, είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron, το μοντέλο και κριτής του GNTM αποκάλυψε -προς έκπληξη όλων- πώς δεν ήταν εκείνη το ωραιότερο κορίτσι του σχολείου, σε αντίθεση με την αδερφή της, Μαριλένα, ήταν από μικρή και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα.

«Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά. Όμως επέστρεφα σπίτι και τα ξεχνούσα όλα. Θυμάμαι το σπίτι μου γεμάτο κόσμο. Με τους παππούδες μου, τις θείες, τους θείους μου. Είμαστε όλοι δεμένοι κι ο ένας για τον άλλο. Είμαστε μία μεγάλη, «τρελή», ελληνική οικογένεια. Μία τέτοια θέλω να κάνω κι εγώ!», αποκάλυψε.

Η δήλωσή της αυτή, λοιπόν, μας έβαλε σε πειρασμό να δούμε πώς είναι η Μαριλένα Παπαγεωργίου. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα social media, βρήκαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διαπιστώσαμε πώς πρόκειται όντως για μια κούκλα. με υπέροχο στυλ, η οποία μοιάζει και αρκετά στη διάσημη αδερφή της.

Δες τις φωτογραφίες:

ilia (2).jpg

ilia (1).jpg

ilia (4).jpg

Πηγή: tlife.gr