Ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργια.

Η γνωστή παρουσιάστρια το απόγευμα της Πέμπτης έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της παππούς. Ο αποχαιρετισμός στον άνθρωπο που αγαπούσε πολύ ήταν συγκινητικός.

Η ίδια απέφευγε να αναφερθεί στο γεγονός και τόνισε απλώς ότι τις μέρες των Χριστουγέννων πρέπει να τις περνάμε παρέα με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας. Λίγα λεπτά μετά, όμως, ήταν η Βίκυ Παγιατάκη αυτή που αναφέρθηκε στην απώλεια κι έτσι η Κατερίνα Καινούργιου είπε δυο λόγια στους τηλεθεατές:

"Το μοιράστηκα στο Instagram, δεν ήθελα να το πω στην εκπομπή… Έχασα τον παππού μου χθες. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του, πέθανε στα 88 του χρόνια. Πολλές φορές λέμε «έφυγε πλήρης ημερών»… Δεν έφυγε πλήρης ημερών γιατί ο παππούς μου ήταν πάρα πολύ καλά, ήθελε πολύ να ζήσει, πήρε πολύ αγάπη και είναι λίγο δύσκολα η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που ζω μια απώλεια. Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι, τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ περήφανοι που είχαμε έναν τόσο υπέροχο παππού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα".