Ο Λάκης Λαζόπουλος  το βράδυ της Παρασκευής βγήκε με συνεργάτες του να διασκεδάσει.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός επέλεξε να πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη με εκείνη να τον πλησιάζει για να τον χαιρετήσει και τα φλας των φωτογράφων να «πέφτουν» πάνω τους.

Στην παρέα του ήταν οι παραγωγοί των θεατρικών σκηνών, Γιάννης Κεντ, Πάνος Κατσαρίδης, ο Μέμος Μπεγνής, η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πολλοί άλλοι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος «ανέβασε» βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο instagram από τη χθεσινή βραδιά. Πρόσφατα είχε ρωτηθεί σε συνέντευξή του αν διαβάζει όσα γράφουν για εκείνον. «Όχι, δεν τα παρακολουθώ! Φαίνεται λίγο παράξενο αυτό, όµως δεν ασχολούµαι. Και το εννοώ. ∆εν µε ενδιαφέρουν αυτά. Υπάρχει ένα σκεπτικό που µπορεί να πάρεις έναν µμεγεθυντικό φακό και να σου φανούν και το ψίχουλο και το µυρµήγκι τεράστια. Αρκεί να αποµακρύνεις τον µεγεθυντικό φακό για να δεις τις πραγµατικές διαστάσεις. Πολλές φορές οι παρεξηγήσεις παίρνουν έναν µεγεθυντικό φακό και µεγαλώνουν µικρά πράγµατα. Εγώ, λοιπόν, το ονοµάζω «η συνωµοσία του µυρµηγκιού» και δεν µε αφορά. Μπορεί να κάθεται αυτός και να συζητάει για ένα ψίχουλο που του πήραν και τα λοιπά. ∆εν έχει καµία αξία. Καταλαβαίνω όµως πως, όταν µιλάς σε έναν άνθρωπο που είναι όλη µέρα µε έναν µεγεθυντικό φακό, νοµίζει ότι εσύ είσαι ο άρρωστος. Εγώ δεν λέω τον άλλον άρρωστο, αλλά πρέπει να καταλάβει κάποια στιγµή ότι δεν µε απασχολεί, δεν τα διαβάζω και δεν µε ενδιαφέρουν. Εµένα οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι µέσα µου. ∆εν ρωτάω τους άλλους για να ξέρω τι σκέφτοµαι. Είναι µερικοί άνθρωποι που ρωτούν τους άλλους για να καταλάβουν τι σκέφτονται. Εγώ ξέρω τι σκέφτοµαι, χωρίς να γίνουν όλα αυτά. Άρα, δεν µπαίνω στον κόπο να αποδεικνύω συνέχεια τι σκέφτοµαι. Κρατάω τη σκέψη µου, αυτή είναι, είτε είναι γνωστή, είτε δεν είναι. ∆εν αλλάζει δηλαδή. Ο δρόµος που περπατάω εγώ είναι ο δρόµος που περπατάω εγώ. Είτε γνωστοποιηθεί είτε όχι, αυτός είναι ο δρόµος»