Σάλο προκάλεσε η ατάκα της Ιωάννας Μπέλλα,"Ποιά γυναίκα δεν έχει φάει ξύλο;", στο βραδινό show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά "έπαιξε" απόσπασμα της συνέντευξης και σχολίασε αρνητικά τα όσα είπε το 22χρονο μοντέλο. Μάλιστα η παρουσιάσρια, ζήτησε να "κοπεί" το βίντεο στον αέρα.

Η Ιωάννα, που βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τις ανάγκες του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά της και θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε μεταξύ άλλων: «Με λύπη σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρανούτογλου, από την πρωινή εκπομπή της κ. Σκορδά. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε είναι σωματική! […] Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στην συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς-  να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος. […] Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στην ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρά τους».

Δείτε παρακάτω την απάντησή της: