Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικ Τζόνας παντρεύτηκε η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ και ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα.

Μετά την πρόταση γάμου στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες, ανέβηκε χθες τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ινδία σε έναν διπλό γάμο, καθώς πραγματοποιήθηκε ο χριστιανικός γάμος στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού στην Ινδία, ενώ αύριο θα τελεστεί το δεύτερο μυστήριο, δηλαδή ο ινδουϊστικός γάμος.

Το νυφικό της ηθοποιού ήταν δια χειρός Ralph Lauren, ενώ και ο σύζυγός της επέλεξε τον ίδιο οίκο μόδας για το κουστούμι του.

Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από την δεξίωση μετά τον γάμο όπου και οι δύο έχουν επιλέξει να ντυθούν αλά Bollywood, τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου καταγωγής της ηθοποιού.

Οι εορτασμοί για τον γάμο του ζευγαριού αναμένεται να κρατήσουν τρεις ολόκληρες μέρες. Μεγάλη απούσα-αλλά δικαιολογημένη- θα είναι η δούκισσα Μέγκαν, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ινδία.

Μιλώντας στην Vogue, ο Τζόνας περιέγραψε την στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την καλή του από κοντά, αφού προηγουμένως είχαν ανταλλάξει ορισμένα sms και είχαν αναπτύξει μια συμπάθεια μεταξύ τους.

Η πρώτη συνάντηση συνέβη στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. O ποπ σταρ, είδε την 36χρονη καλλονή στην άλλη άκρη του δωματίου και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «κεραυνοβολήθηκε».

Η κανονική πρόταση γάμου προέκυψε τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιoύ του ζευγαριού στην Κρήτη για τα γενέθλια της Τσόπρα. Ο Τζόνας προσέφερε στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι από το κοσμηματοπωλείο Tiffany στη Νέα Υόρκη, το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια του αδερφού του, αφού πρώτα «έκλεισε» το μαγαζί για να μην τον πάρουν είδηση οι δημοσιογράφοι.