Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με την ακοή του, μίλησε στους δημοσιογράφους Άρης Πλασκασοβίτης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, έπαθε αιφνίδια βαρηκοΐα–κώφωση λόγω έντονου άγχους και στρες. Μάλιστα η κώφωση έγινε μόνιμη και ολοκληρωτική από το ένα του αυτί.

"Το παίζω πιο γλυκούλης με το ένα αυτί κουφό. Είχα πάθει αυτή η αιφνίδια κώφωση- βαρηκοΐα. Περίμενα να φτιάξει αυτό το πράγμα μέσα σε ένα μήνα που ήμουν στο νοσοκομείο με κορτιζόνες και όλα αυτά. Είχα μια μικρή βελτίωση, αλλά το «μήνυμα» είναι πως το άγχος καταστρέφει. Εγώ κουφάθηκα λόγω του άγχους. Ήταν ένα ψυχοσωματικό που με χτύπησε στο αυτί… Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο πια. Έχω αρχίσει και ζω με αυτό, μαθαίνω. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί έπρεπε να ξεκινήσω ξανά φωνητική, φάλτσαρα πάρα πολύ, δεν μπορούσε να εναρμονίσω και τα δύο μου ηχεία… Έπαθα ένα σοκ που χρειάστηκε να απομονωθώ και να τα βρω με τον εαυτό μου. Μου πήρε πέντε με έξι μήνες. Πλέον προσπαθώ να μου πει κάποιος κάτι και να «πιάσω» τη λέξη…", είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Δείτε το απόσπασμα: