Καλεσμένη της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου", ήταν σήμερα η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του "GNTM", Χριστιάνα Σκούρα.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων πήρε θέση στην κόντρα Ξανθής - Ερμίδου, ενώ υποστήριξε πως η Άννα Αναματίδου κινεί τα νήματα στο παιχνίδι.

"Μετά την αποχώρηση της Ροζάννας, έγινε μια διάσπαση άνευ λόγου και αιτίας. Εγώ, η Εβελίνα και η Ιωάννα συνήθως καθόμασταν μαζί στο σαλόνι. Κάναμε παρέα με όλα τα κορίτσια. Και συνήθως ερχόντουσαν όλα τα κορίτσια στο σαλόνι. Παρατηρήσαμε ότι μετά τη Ροζάννα κάπως χάθηκε όλο αυτό. Και η Εβελίνα είχε μιλήσει στην Ξανθή και της είχε πει ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εμάς φυσικά και να το συζητήσουμε. Δεν γύρισε ούτε μια να πει ότι έχει κάποιο παράπονο. Ούτε η Άννα, ούτε η Ξανθή, ούτε η Μαριάννα. Οπότε κι εμείς το αφήσαμε και θεωρήσαμε ότι αν είχαν κάτι φυσικά και θα μας το έλεγαν. Θεωρώ ότι η Άννα δεν μπόρεσε να απορροφηθεί από τη δική μας παρέα που προσπάθησε, γιατί είναι ένα κορίτσι που συζητά πάρα πολύ για το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν ήδη πιεσμένες, οπότε δεν πολυμιλούσαμε για αυτό ιδιαίτερα και μάλλον ταίριαξε πιο πολύ με τα κορίτσια που είχαν τις ίδιες απόψεις", ανέφερε η Χριστιάννα Σκούρα.

Δείτε το βίντεο: