Το τελευταίο διάστημα η Μαρί Κωνσταντάτου κάνει σπάνιες δημόσιες εξόδους. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες, πήγε στο θέατρο Ακροπόλ και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Matilda, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Κώστας Κόκλας, η Νάντια Κοντογεώργη και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την ίδια στιγμή, μια συνέντευξη της Μαρί Κωνσταντάτου στο περιοδικό YOU κάνει αίσθηση αφού η ίδια δηλώνει και πάλι ερωτευμένη.

Μίλησες πρόσφατα για μια καινούργια σχέση που υπάρχει στη ζωή σου… Θα μιλούσες πιο ανοιχτά;

«Ανοιχτά μίλησα, πιο ανοιχτά θα ήταν προβολή που ούτε εγώ ούτε εκείνος την έχουμε ανάγκη».

Πόσο δύσκολο είναι για σένα, έχοντας ζήσει μια ζωή της προβολείς και στα φώτα, να προστατέψεις τον νέο σου σύντροφο; Και πόσο δύσκολη είναι η θέση του νέου σου συντρόφου να κυκλοφορεί με ένα πρόσωπο που έχει ακόμα στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του;

«Δεν κρυβόμαστε και ούτε χρειαζόμαστε προστασία, επειδή τα «φώτα» συνήθως εκείνοι που τα θέλουν τα προσκαλούν ειδοποιώντας τους παπαράτσι για το πού θα πάνε το βράδυ».

Τολμάς να κυκλοφορήσεις δημόσια αγκαλιά με το αγόρι σου; Θα σε δούμε ποτέ ή θα περάσει πολύς καιρός για να συμβεί κάτι τέτοιο;

«Είμαστε ένα απόλυτα νορμάλ αγαπημένο ζευγάρι, αλλά δεν αγκαλιαζόμαστε για να προκαλέσουμε την προσοχή παρά μόνο όταν μια αγκαλιά είναι αυθόρμητη και δεν συνοδεύεται από selfies που κοινοποιούνται για χάρη της αυτοδιαφήμισης».

Πηγή: thetoc.gr