Στη φάση που θέλει να γίνει πατέρας βρίσκεται ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως είναι έτοιμος για δέσμευση και παιδί, ενώ τόνισε πως όταν κάτι τον προσβάλει, απαντάει…

Σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως εργένη στο «Σόι» και τώρα στο «Κάνε γονείς να δεις καλό» είσαι παντρεμένος και με δυο παιδιά.

«Ο Αντώνης έχει μια άλλη νοοτροπία, ζει σε ένα δικό του κόσμο. Θεωρεί ότι είναι μεγά¬λος συγγραφέας, ενώ στην ουσία δεν το έχει αποδείξει σε κανέναν και πάνω από όλα στον ίδιο του τον εαυτό. Είναι ένας πολύ γλυκός μπαμπάς και αγαπάει τα παιδιά γιατί είναι κι αυτός παιδί. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος γιατί είναι μακριά από μένα και την καθημερινότητα μου. Έχεις μόλις περάσει τα τριάντα. Ναι, τέλειωσαν τα ψέματα. Αστειεύομαι, βέβαια... Αλλά όποιος πει ότι το καμπανάκι των τριάντα δεν το έχει νιώσει, θα είναι ψεύτης. Δεν σκέφτομαι ότι μεγαλώνω, αλλά κάποια πράγματα φεύγουν από την παιδικότητα και την εφηβική αίσθηση κι αρχίζουν να σοβαρεύουν».

Είσαι έτοιμος για τη δέσμευση που φέρνει ένα παιδί;

«Ναι, είμαι. Αν συμβεί στη ζωή μου κάτι που θα με κάνει να νιώσω καλά, ήρεμα, με κάνει να το νιώσω βαθιά στη ψυχή μου, είμαι έτοιμος να το πράξω. Δεν με παρασέρνει το κλασικό πρότυπο της οικογένειας. Με ενεργοποιεί οτιδήποτε έχει να κάνει σε σχέση με έρωτα. Όταν υπάρχει έρωτας, είναι ένα ποτήρι που ξεχειλίζει και έρχονται και το παιδί και η αγάπη και η τρυφερότητα. Η αφετηρία των πραγμάτων πρέπει να είναι ο έρωτας».

Υπήρξε στιγμή που στριμώχτηκες οικονομικά και σκέφτηκες να γυρίσεις στο πατρικό;

«Όχι, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η στιγμή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Σε αγχώνουν οι ερωτήσεις για πολύ προσωπικά θέματα;

«Όχι, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι αλλά δεν έχω και να εκθέσω και κάτι. Αν κάτι δεν προσβάλει εμένα ή τον οικογενειακό μου κύκλο, μπορώ να απαντήσω πολύ άνετα», λέει στο 7 MEΡΕΣ TV.