Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Γαλανός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

"Με την Αλίκη είχαμε μια σχέση αγάπης, φιλίας… Μια πάρα πολύ καλή σχέση με όλη την καθημερινότητα. Μπορεί σε ένα έργο είτε θεατρικό είτε κινηματογραφικό να ήμασταν στα… μέλια και μέχρι το τέλος των παραστάσεων ή των γυρισμάτων να πλακωνόμασταν. Και μπορεί για τον επόμενο χρόνο να μη μιλούσαμε. Έτυχε να είμαι στα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα, σταθμούς της ζωής της. Ξέρω πολλά πράγματα για την Αλίκη που δεν θα τα μάθει ποτέ ο κόσμος.

Στη “Μελωδία της Ευτυχίας” είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Δεν της είχα πει τίποτα, αλλά το καταλάβαινα. Θυμάμαι όπως της κρατούσα, σε μια σκηνή, το χεράκι της, ένιωθα ότι σαν το χέρι της να μίκρυνε, να μάζευε και λέω κάτι δεν πάει καλά. Πήγαινα στο νοσοκομείο για να την δω από την πίσω πόρτα, χωρίς να παίρνει είδηση κανείς, δεν μου άρεσε όλο αυτό το “νταβαντούρι” που γινόταν. Η τελευταία φορά που είδα την Αλίκη ήταν στο δωμάτιό της, στο Ιατρικό. Ήξερε ότι θα “φύγει”, ήταν σε προχωρημένο στάδιο", είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.